Programová nabídka DVPP

Nabídka vzdělávacích akcí pro pedagogické pracovníky je orientační a bez uvedení termínů. Ty budou doplněny postupně. Na akce bude upoutávka na webu nebo bude zaslána pozvánka na školy v Karlovarském kraji. Pro závazné přihlášení prosím klikněte na odkaz Přihláška.

NázevAkademie leadershipu (výjezdní kurz pro ředitele) - 2. část
Datum4. 6. 2024
Místo konáníVýjezdní - Mariánské Lázně
PopisOvěřovaný vzdělávací program je originálním programem pro vedoucí pedagogické pracovníky škol a školských zařízení v Karlovarském kraji. Podpoří lídry v utváření a praktickém ověřování jednání a myšlení v několika „rolích leadershipu“, které formulovali pro pedagogické lídry experti zastoupení společnosti FranklinCovey v České republice. Účastníci si v rámci Akademie vyhodnotí své vlastní silné stránky a oblasti, kde se mohou zlepšovat.

Úvodní dvoudenní seminář je do hloubky seznámí s paradigmatem celkové osobnosti: co je základem efektivního vedení lidí, a s konceptem čtyř klíčových rolí: jít příkladem, hledat cestu, slaďovat systémy a uvolňovat potenciál. Naučí se používat efektivní nástroje vedení lidí k řešení chronických problémů ve svých školách, slaďovat školní systémy s vizí školy, uvolňovat potenciál svých zaměstnanců a stát se opravdu výjimečnými lídry.

V následné fázi budou účastníci s oporou o lektora rozpracovávat své závazky a promýšlet souvislosti jednání v rolích a bytí v paradigmatu celistvosti. Na 2. setkání (pravď. červen 2024) se účastníci pochlubí tím, co v programu vyvinuli a vyzkoušeli ve své škole. Prezentace mají doporučenou strukturu, postavenou na využití nástrojů leadershipu v praxi během období distanční podpory.
Počet hodin20
Cena12300 Kč
PoznámkaLektor: Mgr. Ondřej Bárta - garant a lektor programu, leader divize Education pro ČR a SR
Termín: 19. a 20. března 2024 (od 9 hodin), druhá část 4.6.2024
Termín přihlášení: do 9. února 2024
Místo: Mariánské Lázně (hotel Krakonoš)

Kurz má akreditaci MŠMT. O jeho realizaci rozhodne minimální počet přihlášených.

Pro ředitele ZŠ v Karlovarském kraji.
Účastníci si hradí sami ubytování a dopravu. Případné zrušení ubytování si rovněž řeší sami přímo s hotelem. KVC se pouze podílí na organizaci kurzu, veškeré platby probíhají na účet školící organizace, nikoli k nám. Na základě přihlášky budou zaslány údaje k platbě.